Voor De Kleinste Fans

Ken je dat gevoel? Je hebt net je prachtige nieuwe bank en dan gebeurt het weer - een kleine afleiding en plotseling stroomt er limonade over je gloednieuwe bank. Het plakt, zet uit en de vlek is na hard schrobben nog steeds zichtbaar. Zonde!
Maar maak je geen zorgen, want wij hebben dé oplossing voor jou. Onze Liddy’s zijn ontworpen om jou die kostbare momenten van rust te gunnen, zonder je zorgen te hoeven maken over morsen. Met een Liddy hoef je niet langer elk oogwenk je kinderen in de gaten te houden.
Geen geknoei meer, geen vuil dat in de beker belandt - of het nu koekkruimels of ongewenste bezoekers zijn. Geniet van je drankje zonder angst voor rampzalige ongelukken op je mooie vloer. Het is tijd om te ontspannen en te genieten, wetende dat jouw huis veilig en schoon blijft. Kies voor je eigen Liddy en zeg vaarwel tegen morsen en ellende!
 
Ga direct naar onze producten!
 
 • Voor De Kleinste Fans

  Bescherm je Laminaat en Geniet Zonder Zorgen met Liddy!

  Lees meer 
 • Zorgeloos Feesten

  Ontdek de Magie van Zorgeloos Uitgaan met Liddy
  Geen Goocheltrucs, Alleen Plezier!

  Lees meer 
 • Tijd Voor De Zomer!

  Geniet van een Wespenvrij Terras: Ontdek de Kracht van Liddy

  Lees meer 

Wauw! Zo te zien heb je al de hele pagina bekeken.

Als teken van dankbaarheid voor de tijd die je hebt besteed om ons beter te leren kennen, krijg je hierbij de kortingscode Hook2023! voor €0,50 korting op elk product met een haak. Dit geld helaas niet voor de losse haakjes.