Tijd Voor De Zomer!

Beeld je eens in: je zit gezellig met je vrienden of vriendinnen op het terras, genietend van je drankje, en dan beginnen die vervelende wespen om je heen te zoemen. Ze lijken wel speciaal voor jouw drankje te komen, alsof ze een VIP-uitnodiging hebben ontvangen voor jouw cocktailfeestje. Het zoemende wespenorkest is niet alleen irritant, maar ze lijken ook hun zinnen te hebben gezet op een vleugje van jouw verfrissing.
 
Maar vrees niet, we hebben de ultieme oplossing: Liddy. Dit werkt als jouw persoonlijke bodyguard tegen wespeninvasies. Wespen en andere insecten zullen minder snel naar je toekomen en zullen zeker niet in je drankje belanden. Jij blijft rustig genieten, terwijl de wespen met lege pootjes afdruipen. Dus, jij blij, je vrienden blij, en de wespen? Tja, die moeten elders op zoek naar hun zoete avonturen. Kies voor een Liddy en laat ze weten dat dit feestje alleen voor de menselijke gasten is. Proost op een insectenvrij moment op het terras!
 
Ga direct naar onze producten!
 
 • Voor De Kleinste Fans

  Bescherm je Laminaat en Geniet Zonder Zorgen met Liddy!

  Lees meer 
 • Zorgeloos Feesten

  Ontdek de Magie van Zorgeloos Uitgaan met Liddy
  Geen Goocheltrucs, Alleen Plezier!

  Lees meer 
 • Tijd Voor De Zomer!

  Geniet van een Wespenvrij Terras: Ontdek de Kracht van Liddy

  Lees meer 

Wauw! Zo te zien heb je al de hele pagina bekeken.

Als teken van dankbaarheid voor de tijd die je hebt besteed om ons beter te leren kennen, krijg je hierbij de kortingscode Hook2023! voor €0,50 korting op elk product met een haak. Dit geld helaas niet voor de losse haakjes.