Samenwerken

Relatiegeschenk/traktatie

Liddy combineert niet alleen een speels uiterlijk, maar biedt ook de praktische voordelen van compacte opberging en veelzijdig gebruik. Dit maakt het de perfecte keuze om als geschenk uit te delen op verschillende gelegenheden, zoals beurzen, in klaslokalen, en zelfs in bars en clubs. Bovendien bieden we aantrekkelijke stapelkortingen aan. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder met jouw verhaal. We zullen spoedig met jou in contact treden.
 

Influencer

We zijn op zoek naar enthousiaste critici die onze producten willen testen en hun ervaringen willen delen met ons en hun fans. Als jij geïnteresseerd bent in een samenwerking, stuur dan jouw motivatie en de links naar jouw social media-accounts naar ons op. Zodra we jouw informatie ontvangen, nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.
 

Verkooppunt worden

Heb je interesse om Liddy aan jouw assortiment toe te voegen? Vul het onderstaande formulier in met een korte toelichting op jouw motivatie en wij zullen spoedig contact met je opnemen.