Zorgeloos FeestenVoor vrijwel iedereen die van een avondje uit houdt, spookt dezelfde vraag door het hoofd: Hoe zorg je ervoor dat er geen ongewenste verrassingen in je drankje belanden? Hoewel je drankje er aan de buitenkant misschien onschuldig uitziet, wil je wel zeker weten wat erin zit. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor jou: Liddy. Of je nu gaat voor de Grote Liddy, de Kleine Liddy of de Liddy Cap, je kunt nu genieten van je drankje, zonder je druk te maken over onverwachte ingrediënten. Niets zal de smaak van plezier verpesten - kies voor Liddy en ervaar de vrijheid van onbezorgd genieten.
 
Weet je wat nog het mooiste is? Met Liddy is het enige wat in je glas zit, precies wat je er zelf in hebt gedaan. Dus geen verrassingen, tenzij je van plan bent om een goochelshow te starten in plaats van een avondje uit!
 
Ga direct naar onze producten!
 
 • Voor De Kleinste Fans

  Bescherm je Laminaat en Geniet Zonder Zorgen met Liddy!

  Lees meer 
 • Zorgeloos Feesten

  Ontdek de Magie van Zorgeloos Uitgaan met Liddy
  Geen Goocheltrucs, Alleen Plezier!

  Lees meer 
 • Tijd Voor De Zomer!

  Geniet van een Wespenvrij Terras: Ontdek de Kracht van Liddy

  Lees meer 

Wauw! Zo te zien heb je al de hele pagina bekeken.

Als teken van dankbaarheid voor de tijd die je hebt besteed om ons beter te leren kennen, krijg je hierbij de kortingscode Hook2023! voor €0,50 korting op elk product met een haak. Dit geld helaas niet voor de losse haakjes.